Ett gäng webbar

February 17th, 2006

Det var länge sedan vi skrev om något vi gjort. Här kommer ett gäng länkar till webbplatser vi gjort nyligen och för lite längre tid sedan.

Alltomtidskrifter.se

Allt om tidskrifter ska vara den självklara källan för fakta och undersökningar om tidskrifter samt effektiv annonsering.

Sajten är gjord i samarbete med Improva och använder vårt publiceringsverktyg för enkel administration av innehållet. Tobias Lindberg på Sveriges Tidskrifter är redaktör för sajten.

Tack till Magnus på Qbit som rekommenderade oss för Sveriges Tidskrifter.

Teater Tribunalen

Teater Tribunalen har fått en ny webb. Martin som praktiserar hos oss har gjort både bak- och framsida. Snyggt jobbat!

Det här är det andra jobbet Martin hjälper oss med, senast gjorde han ut en form som jag gjort åt fotbollsmagasinet 90minuter.

Frank Aschberg

Frank är en en extremt duktig fotograf som sitter i samma lokaler som oss i Hornstull. Ni kan numera se hans bilder på frankaschberg.com. Vi har hjälpt honom med webben.

Johan Ödmann

Johan Ödmann är en annan duktig fotograf som vi precis gjort en webb åt. I väntan på lanseringen av hans Stockholm Rock Action kan ni här se jobb han gjort åt Self Sevice, Spoon, Big magazine och Exit m.fl.

För övrigt är vi med och har klubb Superstil varannan onsdag på Marie Laveau. Nästa gång är den 1 mars. This is just a small selection of the videos that are being posted here in paper writers using https://pro-essay-writer.com/ the next few days

No one has responded yet to “Ett gäng webbar”

Comments are closed.

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.