Hos oss. Just nu.

April 28th, 2004

Vi jobbar för tillfället för fullt med två större projekt. Det ena för ProLabbet/ProCenter där vi fått i uppdrag att profilera företagen bättre på webben. Projektet är i slutfasen inför lansering, så ni får helt enkelt vänta och se.

I det andra projektet kan vi inleda med att vi har börjat ett nära samarbete med Jacob Landefjord på Palmquist & Landefjord i olika webbprojekt. Det första är en ny webbplats för Svenska Unicef. Detaljer kommer i samband med lansering.

Vi har faktiskt redan lanserat en liten webb som är resultatet av det egentliga första projektet tillsammans med Palmquist & Landefjord: Porsche Carrera Cup. Webben är en undersida till svenska Porsches webb med samma form, men självklart är den utvecklad enligt webbstandarder. Tävlingen kommer köras på banor runt skandinavien under sommaren. Webben hostas som vanligt av våra vänner på Qbit.net.

PS. Vi har även hunnit med två mindre presentationswebbar, den ena åt journalisten, mediakonsulten och föreläsaren Eduardo Berezán och den andra åt scenografen och designern Michael Varhelyi. DS.
Reach out https://pro-essay-writer.com to your congressional representative today and encourage them to pass hr 521

No one has responded yet to “Hos oss. Just nu.”

Comments are closed.

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.