HSB.se åt Oktavilla, Sveriges Tidskrifter och Folkoperan

February 18th, 2008

De senaste två veckorna har jag (Alexis) haft äran att vara hos vår favoritbyrå Oktavilla och hjälpt till med interaktionsdesign för HSB.se. Tillsammans med Lars W och Martin designar vi informationen och tjänsterna på webbplatsen. De har gjort ett gediget förarbete vilket gjorde att jag snabbt kunde sätta mig in i projektet. Två veckor till av design och diskussioner ska det bli och förhoppningsvis fler projekt framöver.

Samtidigt som jag glassar hos Oktavilla jobbar Joel, Arvid och Joel M. med en ny sajt för Sveriges Tidskrifter och en justering av formen på Folkoperan.se. Sveriges Tidskrifter ska få en modern, användbar webbplats med bättre innehåll och funktionalitet för deras 400 medlemstidskrifter. Folkoperan får främst bättre, mer innehållsrika föreställningssidor samt en allmänt förbättrad form.

Både webbplatserna kommer drivas av vårt eget kärleksfullt designade och handkodade publiceringsverktyg som gör det enklare och roligare att administrera er webbplats. Om du är intresserad av en demonstration, ring Alexis på 0704 38 12 83 eller skicka ett mail. Also, according to the ascd, a need essay study of 997 schools across the united states identified factors that appear to support higher levels of student achievement in 1 1 programs

No one has responded yet to “HSB.se åt Oktavilla, Sveriges Tidskrifter och Folkoperan”

Comments are closed.

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.