Idag är vi med i DNs Jobbdel

March 1st, 2007

Idag kan ni i DNs Jobbdel läsa om varför vi valde att driva Winston Design kooperativt. Bakgrunden till artikeln är siffror från Nuteks entreprenörskapsbarometer 2006 (ladda ned PDF, 704K) som visar på att det blir vanligare att starta företag tillsammans till skillnad från tidigare då de flesta företag startades av en person. Mattias Dahlgren skrev artikeln och gjorde intervjun.

Stort tack till Jan Forslund och Janos Borsos på Coompanion (f.d. KIC) för all hjälp med att starta vårt kooperativ, fortsatt råd hur man driver det och för att de tipsade DN om oss som exempel i artikeln. Hos Coompanion kan man få kostnadsfri “rådgivning, utbildning och information för att öka kunskaperna om och intresset för kooperativa företag och ekonomiska föreningar.” Dessutom är de sjukt sköna typer att ha att göra med.

[UPDATE] Joel: PS, det där om hippies lät lite skumt (dumt?), vad jag ville få fram var att det i första hand var ett praktiskt beslut att starta kooperativ och i andra hand ett ideologiskt. Dessutom vill jag påpeka att jag inte har något emot hippies… eller, nåja, inte mer än någon annan iallfall. Use iphone apps cell phone tracker monitoring software so you can be alerted to and aware of any concerning online or cell phone activity

No one has responded yet to “Idag är vi med i DNs Jobbdel”

Comments are closed.

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.