Ny sajt. Ny logga.

September 20th, 2006

Nu ligger vår nya sajt uppe. Äntligen!

Vi började med en sajt med navigation och flera sidor i våras, för det ska man ju. Eller? Det tog en massa tid och blev aldrig helt klart. Till slut valde vi att minska mängden text och fokusera på det viktiga. Resultatet: En enkel sida, inget mer och det mesta jobbet gjordes på en kväll. Sen dess har sajten legat och väntat på de sista ändringarna innan den kunde gå skarp, men innan helgen tog vi tag i det sista. Just nu ligger bara UNICEF som exempel på vad vi gjort, vi kommer lägga till fler projekt snart.

Ny Winston logotyp

Vår nya logotyp, som har funnits med på våra fakturor sen vi redesignade dem i våras, får till slut vara med på webben också. Den är formgiven av mig och två polare, Calle och Sebbe. Jag använde husen som Calle har målat (finns på en tavla som hänger här på kontoret) i ett tröjtryck jag gjorde förra hösten. Då stod det Ministry of Truth i trycket och den såg ut såhär:

Ministry of Truth tröjtryck

Sebbe utvecklade idén vidare och gjorde den mycket snyggare genom att lägga till taggarna runt, stjärnorna och himlen. Resultatet av det blev såhär:

Ministry of Truth tröjtryck som Sebb gjorde.

Vi tyckte den blev så bra att vi bytte ut “Ministry of Truth” till “Winston Design” och “Since 1984″ till “Since 2002″ för att använda den som vår officiella logga. Det färdiga resultatet:

Winstons nya logga

Vad tycker ni? What’s currently being realized is that these write my essay usa two movements are exceptionally suitable for supporting each other in the fulfillment of those promises

No one has responded yet to “Ny sajt. Ny logga.”

Comments are closed.

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.