Sökes: Designer

January 28th, 2007

Det är fullt upp med olika projekt här på Winston. Vi börjar därför får vi ett allt större behov av en till interaktionsdesigner / formgivare / gränsnittsprogrammerare. Vi letar efter dig som tycker användbar design och tillgänglighet är mycket viktigt och genomgående i allt du producerar. Du är påhittig och grym på hela kedjan i gränsnittsutveckling: från dispositionsskisser, via estetisk formgivning till tillgänglig, semantisk, handskriven HTML, CSS och JavaScript. Vi ser helst att du även är duktig på formgivning av logotyper, val av typsnitt och färgscheman. Är du bekant med Ruby on Rails är det helt klart ett plus men inget krav.

Förutom att du är grym på allt ovan bör du även vara glad och peppad. Gärna tjej.

Till en början tänker vi oss arbete på frilansbasis för att se om vi trivs ihop, men i förlängningen är förhoppningen att du vill bli den fjärde medarbetaren på Winston och hjälpa oss styra skutan åt det hållet vi tillsammans vill.

Är du intresserad? Skicka ett mail till info@winstondesign.se med “Designer” som ämne innehållandes några rader om dig och exempel på vad du gjort så hör vi av oss.

Lite kort om Winston: Vi är ett arbetskooperativ i form av en ekonomisk förening med tre medarbetare, där alla har lika ansvar. Ingen är chef. Vi har jobbat med standardiserad webbutveckling sedan 2002 och har kunder som UNICEF Sverige, Daytona Communications, Eniro, Folkoperan, Sveriges Tidskrifter m.m. Förutom webbsajter gör vi även användbara publiceringssystem samt webbtjänster. Läs mer om oss på sajten samt här i bloggen.

No one has responded yet to “Sökes: Designer”

Leave a Reply

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.