Tysta men inte sysslolösa

November 3rd, 2004

Det är inte helt dött här på Winston även om man kunde tro det om man ser till vår webb. Tvärtom har vi fullt upp med olika projekt. Vi jobbar för fullt med Stockholms Fredsförenings nya webbplats som faktiskt främst är en webblogg (WordPress). Dessutom blir det snart en webbplats till ProCenter, fotobutiken vägg i vägg med ProLabbet.

På tal om ProLabbet har vi ju faktiskt gjort klart den webbplatsen, vilket vi inte meddelat här. Den har legat skarp sedan i början av juli. Ni kan läsa lite mer på vår projektsida.

Projektsidan är uppdaterad med korta beskrivningar av de olika projekt vi jobbat med den senaste tiden. Även webbutvecklingsdelen är uppdaterad med lite mer information om fördelarna med utveckling enligt webbstandarder.

CD omslag till SUHN webbUnder hösten har vi också gjort en webb för Swedish Urban Heritage Network (SUHN) i samarbete med Global Reporting. SUHN var på World Urban Forum II, en konferens i Barcelona som handlade om kulturarv. På webben samlade vi de papers som skrivits för konferensen och presenterade de svenska organisationer som medverkade. Det är för övrigt första gången en webb vi utvecklat bränns på CD.

Vi har också hjälpt Global Reporting med dokumentstruktur (XHTML) och stilmallar (CSS) till deras ny webb. Formen ‘r gjord av Cecilia Medin på Global Reporting.

Dessutom utvecklar vi, tillsammans med Palmquist-Landefjord, det publiceringssystem som Unicef använder på sin sajt vidare. Det uppfyller höga krav på både tillgänglighet och användarvänlighet. Självklart validerar det som strikt XHTML, som allt vi producerar. Om någon är intresserad, är det möjligt att boka en demonstration, kontakta oss! This will help your child understand that there are rules related http://topspying.com to their use of technology, and consequences for breaking any of those rules

No one has responded yet to “Tysta men inte sysslolösa”

Comments are closed.

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.