Vad har jag sett?

May 18th, 2008

Pagination at FFFFOUND!

Min nya favoritplats på internet är FFFFOUND! En bokmärkningstjänst för bilder. Registrerade användare kan lägga ut sina favoritbilder, där senast hamnar först. Det är alltid hög kvalité på bilderna och sajten är enkel, stilren och ändamålsenlig. Man kan enkelt bläddra till nästa och föregående bild med tangentbordet.

Jag har dock upptäckt en detaljmiss i gränssnittet. Allteftersom bilderna blir fler ökar antalet sidor (just nu 1094 sidor á 25 bilder). Senast jag var inne kollade jag igenom de första 30 sidorna vilket gjorde att länkarna i pagineringen är markerade som besökta, vilket är bra. Men eftersom de senaste bilderna lägger sig på förstasidan har jag antagligen inte sett de sidorna som är markerade som besökta. Hade de istället vänt på ordningen i pagineringen också hade jag enkelt kunnat se vilka sidor jag redan tittat på.

My version of pagination at FFFFOUND!

Hursomhelt är det en inspirerande sajt. Önskar bara man kunde hitta en invite… någon? Making oer a primary resource for lesson write my paper within https://writemypaper4me.org content can ensure that students are using mobile devices as frequently as recommended

No one has responded yet to “Vad har jag sett?”

Comments are closed.

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.