Winston är tillbaka!

March 3rd, 2004

Efter flera månaders dividerande fram och tillbaka i fråga om upplägg, layout, stil, känsla, funktioner m.m. bestämde vi oss i söndags: nu måste den upp. Sagt och gjort. Tanken är att webben ska utvecklas, berikas och förfinas med tiden… Som ett bra vin ungefär.

Målsättning med Winstons webb är främst att presentera det vi gör och webbplatser vi producerat. Men vi vill även slå ett slag för webbstandarder och kommer i denna webblogg främst skriva om utveckling med webbstandarder, åtkomlighet, användarvänlighet och annat som kan vara intressant för andra webbutvecklare, webbintresserade och även för våra kunder.

Vi kommer även att försöka dela med oss av vanliga fallgropar, tips, bra artiklar och annat smått och gott som vi stöter på.

6 Responses to “Winston är tillbaka!”

 1. Snyggaste webben jag sett!
  Både layout-mässigt och funktionellt. Grymt grabbar!
  Shit alltså.

 2. …det står att ni har fått “72057594037927936 kommentarer” (vilket är lite konstigt eftersom jag är den ende som svarat.
  /Attis

 3. Joel

  Vi har lite märkliga problem med wordpress kommentarräknare.. Det får stå ”Visa kommentarer” istället tills vi har tid att lösa det.
  Tack för berömmet annars =)

 4. Snygg site! och hälig CSS typografering.
  Dock får jag error när jag validerar hos W3C med länken längst ned på sidan.
  De är några meta taggar som inte avslutats med / samt något “&” tecken här och där, fixa för trovärdighet.

 5. Håller med, er sajt är jättesnygg!

 6. Skumt… Nu när jag postat kommentarer i er blog har jag fått mejl från MAILER-DAEMON@qbit.net med texten “Failed to deliver to ‘
  unknown user account”

Leave a Reply

Oktavilla
We’ve joined forces with the fine folks at Oktavilla.